2 dagars gongutbildning med diplomering

Denna diplomerande 2 dagars gongutbildning är enligt Methab Bentons lära och den grundutbildning

som ger dig tillräckliga kunskaper och behörighet för fördjupade studier med Methab inom bla gongterapi.

Det är en utbildning där du lär dig allt du behöver veta för att börja kunna spela gong för avslappning och healing – till exempel i samband med yogaklass eller under gongbad/gongavslappningar.

Du lär dig och får öva på alla grundläggande tekniker på gongar från olika tillverkare och traditioner. Du får förståelse för varför gongen är unik när det gäller healing, avslappning och integration samt hur den påverkar vårt sinne. Du lär dig hur du strukturerar kortare och längre gongavslappningar och du får uppleva hur det är att göra en aktiv meditation med gong. Du introduceras i intuitivt gongspel, där du släpper taget om alla tekniker och låter gongen ”spela dig” och därigenom öppnar upp för gongens fulla potential.

Kursen är baserad på Mehtab Bentons pedagogik (författare till Gong Yoga, Teaching Gong Yoga och Gong Therapy) och är väl förberedande för Mehtabs fortsättningskurser:
 

  • Gong Yoga Teacher Training, en kurs för yogalärare eller blivande yogalärare i alla traditioner som vill lära sig spela gong för sina elever under asanas, meditationer och pranayama

  • Gong Therapy Training, en kurs för terapeuter av alla sorter som vill lära sig hur man bäst använder gongen i terapeutiskt arbete, samt

  • Planetary Gong Therapy Training, en kurs för dig som vill fördjupa dig i planetgongar och hur det fungerar.

Praktisk information

Datum & tid: Se kalendern

Plats: 
Pris: 3 850 kr inkl fika båda dagarna. Ta med mat om du önskar det.

 

Lärare: Håkan Lagesson

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande.

© 2020-2022 LS&S Akademy of Healing Arts, skapad av Amrita Essence

Del av EcoLead AB org 559240-4361, VAT SE5592404361

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Soundcloud Ikon
  • Black YouTube Ikon