Workshopserie - vägen till ditt hjärta

(4 workshops á 120 min, 325 kr/ workshop) (Heldag med alla workshops 8 h, 1400 kr)

 

En workshopserie, med 4 workshops, tillägnat öppnandet av våra hjärtan genom yoga, meditation, mantra och helande vibrationer och ljud från gong, hang, trumma och didjeridoo. Vi kommer arbeta med våra baschakran; ta oss ner i  våra rötter, in i vårt kreativa flöde, upp till vårt kraftcentrum för att sen blomma ut i vårt hjärta. Möta det som vilar, gömmer sig och längtar i våra hjärtan.
 

Workshop 1:  Rötter

Workshop 2: Kreativitet

Workshop 3: Kraft

Workshop 4: Självkärlek

2 dagars gongutbildning med diplomering

Denna diplomerande 2 dagars gongutbildning är enligt Methab Bentons lära och den grundutbildning

som ger dig tillräckliga kunskaper och behörighet för fördjupade studier med Methab inom bla gongterapi.

Det är en utbildning där du lär dig allt du behöver veta för att börja kunna spela gong för avslappning och healing – till exempel i samband med yogaklass eller under gongbad/gongavslappningar.

Du lär dig och får öva på alla grundläggande tekniker på gongar från olika tillverkare och traditioner. Du får förståelse för varför gongen är unik när det gäller healing, avslappning och integration samt hur den påverkar vårt sinne. Du lär dig hur du strukturerar kortare och längre gongavslappningar och du får uppleva hur det är att göra en aktiv meditation med gong. Du introduceras i intuitivt gongspel, där du släpper taget om alla tekniker och låter gongen ”spela dig” och därigenom öppnar upp för gongens fulla potential.

Kursen är baserad på Mehtab Bentons pedagogik (författare till Gong Yoga, Teaching Gong Yoga och Gong Therapy) och är väl förberedande för Mehtabs fortsättningskurser:
 

  • Gong Yoga Teacher Training, en kurs för yogalärare eller blivande yogalärare i alla traditioner som vill lära sig spela gong för sina elever under asanas, meditationer och pranayama

  • Gong Therapy Training, en kurs för terapeuter av alla sorter som vill lära sig hur man bäst använder gongen i terapeutiskt arbete, samt

  • Planetary Gong Therapy Training, en kurs för dig som vill fördjupa dig i planetgongar och hur det fungerar.

Praktisk information

Datum & tid: Se kalendern

Plats: 
Pris: 3 850 kr inkl fika båda dagarna. Ta med mat om du önskar det.

 

Lärare: Håkan Lagesson

Avbokningsregler: Avbokning kan endast ske fram till 1 månad innan för att få ersättning tillbaka, därefter är din bokning är bindande.

Vi finns på:

Kullagatan 44

252 20 Helsingborg

På Studio Pålsjö i Helsingborg, Yoga by the Sea i Mölle, i Kalmar & Öland, samt på turné runtom om.

Följ oss på insta & facebook

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Kontakt:

Tina Ikonomidou

0736-37 70 30

Håkan Lagesson
070 -799 63 70

info@lunasoulandsound.com

www.lunasoulandsound.com

© 2020 - created by AMRITA ESSENCE