UTBILDNINGAR

"To learn, read. To know, write. To master, teach."

- Hindu Proverb

Är du kallad att gå dupare, lära mer och kanske även lära ut. Du är välkommen till våra utbilningar inom holistisk hälsa, självläkning och självutveckling. Vi arbetar med och lär ut tekniker för den fysiska, emotionella och mentala kroppen såväl för själen. 

11.png
Reiki I och Reiki II,
diplomerad utb.

Välkommen på diplomerad Reiki utbildning i Reiki I och Reiki II, enligt Usui & Holy Fire (R) III. Utbildningen sker digitalt och kan göras precis där du är.

 

Reiki utbildningen bjuder in dig till att lära dig grunderna i den japanska healingtekniken och energibehandling. Du kommer lära dig ge/göra Reiki healing/behandling på dig själv och andra. Du lär dig hur du ger Reiki fysiskt och på distans till andra.

 

Steg I och II i Reiki är en början till eller del av den egna helande resan, och början på att ge healing till andra. Genom att du öppnar dig för energin, frigör du blockeringar, återhämtar energi och helar dig och även din omgivning. När du praktiserar Reiki skapar kontakt med energin och även känsla för behandlingstekniken. Du kommer lära dig och inspireras till hur du kan använda tekniker i ditt dagliga liv och vardagliga sysslor.

 

Jag kommer dela med mig av hur jag använder Reiki i mitt dagliga liv, när jag arbetar som coach/vägledare/

ljudterapeut, utbildare och föreläsare. Hur jag använder det för mig, mina nära och kära, mitt dagliga liv och med klienter och grupper. 

 

Reiki betyder: Rei = universell, Ki = livsenergi

 

Du som ger Reiki stödjer att rikta den universella livsenergin. Avslappningen i den som tar emot och livskraftens intelligens stödjer det helande som ska uppstå. Reiki kan riktas till den fysiska kroppen, emotionella och mentala blockeringar, energiflödet i och utanför kroppen, relationer, djur, materiella ting, situationer. Troligtvis mer därtill.

Events 2021.png
2d certifierande
utbildning i gong

Den här certifierande 2 dagars utbildningen i gong och ljudhealing bygger på Don Conreux och Methab Bentons lära samt Håkans egna erfarenheter av att ha spelat gong och utövat ljudhealing i över 11 år. Det är en grundutbildning som ger dig kunskaper och behörighet för att gå fördjupningskurser. 

 

Den här utbildningen ger dig möjlighet att hålla egna gongavslappningar/gongbad. Är du yogalärare kan du även använda dig av gongen som fördjupande inslag i samband med yogaklasser och meditationer. Den här utbildningen kan även vara användbar för dig som är kroppsterapeut och vill hålla kortare gongavslappningar för dina kunder.  

 

Gongen är även ett fantastiskt instrument för dig som bara vill spela för dig själv, att uppleva vibrationerna när du spelar är helt otroligt. 

Du lär dig och får öva på alla grundläggande tekniker på gongar från framförallt Paistes gongar som håller högsta kvalité. Du får lära dig om gongens historia och får förståelse hur den påverkar oss och varför den är unik när det gäller healing, avslappning och integration. Du får en inblick i hur du strukturerar gongavslappningar och lära dig hur du kan använda gongen till yoga och meditation. Du introduceras även i intuitivt gongspel, där du släpper taget om alla tekniker och låter gongen ”spela dig” och därigenom öppnar upp för gongens fulla potential.      

                 

Håkan Lagesson har spelat gong sedan 2011 och har stor erfarenhet av att lära ut gong, kundaliniyoga och meditation.

 

Hjärtligt välkommen till gongens värld!

IMG_4227.JPG
Program i själv- 
& själsledarskap
Gå djupare in i din personliga utveckling och skapa starkare själsliga kontakt.
Source Aligned Life & Leadership är ett läkande och starkt transformerande själv- och själsledarskapsprogram. Det bygger på modern kunskap om beteende, utveckling, ledarskap och våra förfäders visdomar om energi, medvetande och föreningen mellan människa - själ - ande.
Under 1 år eller 20 veckor, genom 10 delar och 4 riktningar, följer vi medicinhjulets läkande rörelse, möter arketyper som delpersonligheter och balanserar chakrans energisystem.

 

En inre vandring där du får skala av inlärda program, det som inte är du utan pålagt, inlärt och internaliserats i den grad att du kanske tror att det är du. Du får läka dina sår, ta hand om och inkludera delar som inte fått ta sin plats. Låta dig transformera din energi och kraft så den stärker dig. Lära dig bemästra förmågan att balansera dig, samt skapa vackra inre relationer och energiflöden.

 

När din inre kontakt stärks och du blir mer av den du verkligen är, då stärks även ditt själv- och själsledarskap, och din passion och min mission uppenbarar sig. Du finner din plats inuti och den manifesteras utanför som en del i en större helhet.

10 steg med egenarbete för bearbetning och integrering på mentalt, emotionellt, fysiskt och själsligt plan.

10 sessioner (1 gång/månad eller var 14:de dag) i form av samtal med holistisk bearbetning och ceremoniella inslag.

En djupt transformerande resa för dig som vandra inåt och hem. Du som vill ta nästa steg och önskar stöd för att gå på din inre resa till frigörelse och blomning.