2020-07-17 14-20-21_blur.jpg
OM OSS

Håkan Lagesson

Håkan Lagesson är kundaliniyoga- och meditationslärare som själv har gjort och fortfarande gör resan inåt, möter rädslor och utforskar hjärtats villkorslösa väg. Han har specialiserat sig på ljud med fokus på gong och fördjupat sig i hur vibrationer och ljud påverkar oss.

Håkan spelar även olika trummor, hang och didjeridoo som även de tar en till ett djupt meditativt tillstånd där läkning sker.

 

Han har spelat gong sedan 2011 på festivaler, retreats och workshops, har assisterat på flertalet internationella utbildningar för Methab Benton. Han har utbildat och diplomerat i gong i egen regi sedan 2016. Håkan håller workshops på olika ställen i Sverige och utomlands.

Håkan är biolog och har utifrån sin förståelse och kompetens om människans biologi inriktats sig på hälsa för att bidra till att förebygga psykisk ohälsa som bla. stress. Han kombinerar kost, träning,  ljudterapi, meditation och yoga som verktyg för att stödja människor till bättre hälsa.

Tina Ikonomidou 

Tina är en person som lever i ständigt bejakande av livet, beteende, kommunikation och inre utveckling. Hennes gåva är att se och lyfta fram kärnan och själen i människor, grupper och organisationer. Hon ser det outtalade och vågar spegla det hon ser och hör. Det är hennes genuina passion för människans inre och yttre liv som har lett henne till att under mer än 15 år arbeta med utveckling på olika sätt; själslig, personlig och arbetsrelaterad.

 

  Tina är utbildad till organisationsutvecklare, coach, kundaliniyoga- & meditationslärare och gongterapeut. Hon arbetar med individuell vägledning, upplevelsebaserad terapi, utveckling i grupper. De senaste 11 åren har Tina ägnat åt att låta den inre resan gå hand i hand med ledarskap och organisationsutveckling, både som chef/ledare och genom att även utveckla andra medarbetare/chefer, grupper och organisationer.

Tinas kärlek för det inre arbetet och resan har tagit henne till att utforska shamanska perspektiv och terapeutiskt arbete genom kombinationen av västerländsk psykologi och österländsk meditation.

GALLERI

titta in på tidigare workshops, konserter, utbildningar & retreat

Vi finns på:

Samadhi meditationsstudio

Rosenbergsgatan 32 a

254 44 Helsingborg

I Kalmar & Öland, samt på turné runtom.

Följ oss på insta & facebook

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Kontakt:

Tina Ikonomidou

0736-37 70 30

Håkan Lagesson
070 -799 63 70

info@lunasoulandsound.com

www.lunasoulandsound.com

© 2020 - created by AMRITA ESSENCE