WORKSHOPS & RETREATS

Retreat

Från 1 dag till en hel helg bara för dig. Att gå på retreat innebär att dra sig tillbaka in i sig själv, låta närvaron bli starkare och medveten bli högre.

Retreaten har olika teman. Det som är gemensamt är att det är andrum för dig som vill komma närmare sig själv, det naturliga och ursprungliga. Tystnad, helande tekniker som ljudvibrationer, andning, yoga,  meditation och naturens kraft är självklara inslag.

Klicka för retreats, datum och info.

Andrum

Välkommen till stunder av andrum där vi möts för att hela, hedra och omfamna allt det vi är. Allt ifrån 2 timmar till en hel dag.

 

Genom vackra stunder med ceremoniella inslag öppnar vi upp för det inre djup, naturligt fullkomliga och fullbordade. Vi skapar utrymme för att ge plats till det som ska födas fram och näras.

 

Klicka  för att se vad som erbjuds.

Meditation 

Blir fri från dina program genom att meditera. Låt det bli din terapi som synliggör dina tanke- och känslomönster, lugnar och stärker ditt nervsystem och gör det möjligt för dig att uppleva vem du är bortom alla program. 

Genom meditation kan du uppleva ditt innersta, den energi och rena medvetenhet som du är. 

 Alla kan meditera!

Klicka för att boka meditation

 

RETREAT & ANDRUM 

Vi bjuder in till utrymmen där vi kan få dela livets innersta och i gemenskap får inkludera allt det vi är, tänker, känner och upplever. Formen vi uppskattar är att mötas i cirklar, och även andrum genom retreat då vi drar oss inåt i oss själv. När vi kan är vi gärna i naturen som en del i att komma närmare oss själva och helheten vi är del av. 

© 2020-2022 LS&S Academy of Healing Arts, skapad av Amrita Essence

Del av EcoLead AB org 559240-4361, VAT SE5592404361

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Soundcloud Ikon
  • Black YouTube Ikon